Eten en dieëten

Veel mensen die op dieet gaan herkennen een of meer van de volgende situaties:

✔  je valt af in de eerste dagen of weken maar na verloop van tijd stagneert de gewichtsafname of kom je weer aan
✔  hoe je ook je best doet, je valt niet of te weinig af
✔   je hebt een opgeblazen buik
✔  eigenlijk ben je de laatste tijd wel erg veel moe…

 

Waarom val ik niet af?

Er zijn diverse oorzaken te noemen waardoor je mogelijk niet afvalt of waardoor je klachten hebt of krijgt. Eén daarvan is dat (de hoeveelheid) voeding niet het énige is waar je rekening mee moet houden bij het afvallen. Het lichaam heeft namelijk voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven. Een dieet zorgt er soms voor dat je van sommige voedingsstoffen niet voldoende binnen krijgt.

De kracht van gezonde voeding

Om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, richt ik mij voornamelijk op natuurlijke producten. Samen onderzoeken we wat voor jou het beste werkt. Waar reageert jouw lichaam goed op, en wat kunt je beter niet eten? Dit hoeft natuurlijk niet alleen te gaan om het verliezen van gewicht. Ook in geval van (voedsel)allergieën, vermoeidheid, als je juist wilt aankomen, of bijvoorbeeld wanneer je vegetarisch bent kun je bij mij terecht. Aan de hand van mijn bevindingen en in overleg met je stel ik een plan van aanpak op.

Eet beter en voel je beter

Ik help je graag om jouw hormonale systeem op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen zodat je beter in uw vel zit. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om een afspraak te maken voor een consult.