Wanneer kies je voor een therapeutisch traject?

Mensen die bij mij kiezen  voor een therapeutisch traject lopen vaak al een hele tijd met klachten rond.

Ze hebben vaak al van alles geprobeerd en ‘moesten er maar mee leren leven’. Maar gelukkig gaven ze niet op.

Klachten zoals darmklachten , overgangsklachten, menopauze klachten, eczeem, huidklachten, schildklierklachten, B12 problematiek, autoimmuunklachten, angst, depressie, burnout, vermoeidheid.

Meten is weten  en niet met losse flodders schieten. Gericht onderzoek met een gerichte aanpak dat werkt, en daarbij een duurzame oplossing.

We beginnen met het invullen van een

Vragenlijsten

Door middel van deze vragenlijsten krijg ik inzicht in jouw leven, gezondheid en klachten.

Daarna volgt het

intakegesprek

Dit kunnen we live doen of online samen bespreken.

Van te voren bestudeer ik de ingevulde lijsten en deze bespreken we tijdens de intake.    Hierna kan ik aangeven welke onderzoek nodig is ((uitgevoerd door een ISO gecertificeerd laboratorium).

Hierna volgt mijn interpretatie van de uitslag van de onderzoeken.

Ik maak  een uitgebreide uitwerking van je testresultaten in begrijpelijke taal. Hierin staan de resultaten maar ook hoe dat dan  werkt in jou lijf. Een plan van aanpak kan ik pas maken als ik weet wat de oorzaak is. Plan van aanpak is persoonlijk. Het is geen half werk maar een goed behandelplan wat de oorzaak aanpakt en niet alleen het symptoom.

 Het plan van aanpak kan zijn het leefstijl programma met aanvullende supplementen.

Soms is er meer nodig en kan het  een  traject zijn van  6 maanden waarbij begeleiding op maat wordt afgestemd. 

Reviews

Ik wil je met dit bericht bedanken, voor je kennis  en alles wat ik van jou heb mogen leren. Ook met de informatie en de steun die jij gaf richting de huisarts en internist. Ik voelde mij zo slecht al jaren mijn schildklier werkte niet goed. De dokter en internist raden mij een “de slok “aan. Omdat ik dit niet wilde ben ik op zoek gegaan en heb ik jou gevonden. Verstand van hormonen ook schildklierhormoon dus en orthomoleculaire therapie. Jij begeleide mij en ondersteunde mij en kende internisten die dit ook ondersteunen.  Jij prikte de antistoffen en de huisarts de rest en zo konden we steeds bij sturen. Jij hebt mij ook  geleerd welke leefstijl voor mij belangrijk is om de schildklier in balans te houden. Stress en voeding wat mijn schildklier triggert  aangepakt. Ik blijf natuurlijk mijn waardes ieder half  jaar prikken en gelukkig mag ik met vragen altijd weer contact opnemen 

Ik heb mijn leven weer terug. Dank je wel Angelien

Wauw na 12 weken al een groot verschil, onderzoek oestrogeen metabolieten (wist ook niet dat dat kon) en behandelplan.

Gezonde voeding, de juiste supplementen. Nu al 8,5  kilo kwijt! Dit woog ik toen ik 18 was, maar veel belangrijker geen hoofdpijn!

Er zijn nog wel wat onderdelen uit het programma waar ik nog aandacht aan mag geven. Maar hier ga ik met volle overtuiging mee aan de slag! Angelien is een professional en haar programma is zo waardevol.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat sceptisch was. Ik dacht weer zo’n  een standaardprogramma. Maar nee wat een persoonlijke aandacht en begeleiding! Ik was zo op zoek naar energie, zat niet lekker in mijn vel.

Ik kreeg een gezondheidscheck, een anamnese met veel vragen, voedingscheck, hormoonanalyse en nog een ontlastingstest deze ging naar een laboratorium. Er was dus naast het algemene stuk juist veel aandacht voor mijn persoonlijke stuk.

Het intake gesprek de onderzoeken en van daaruit mijn persoonlijke aanpak. Dat was voor mij dus de afbraak oestrogenen verbeteren, mijn energie beter verdelen, mijn vitamine D was te laag dus ophogen en mijn maagzuur en vetvertering gingen niet goed.

Dank je wel Angelien!

Al jaren liep ik met een ‘unheimisch gevoel’  soms ging het een beetje beter en dan was het weer een drama. Ik heb artrose , overgangsklachten en darmklachten dan weer diarree dan weer opgeblazen buik, misselijk  en weinig energie. 

Ik voelde mijzelf een zeur. 

Mijn huisarts vertelde dat ik prikkelbare darm had . Ook was ik al eens bij een vrouwenkliniek, en homeopaat  geweest maar helaas weinig verbetering.

En ja uit wanhoop al veel dingen uitgeprobeerd via dokter google …..

Angelien onderzocht via laboratorium mijn bloed en ontlasting. En er kwam heel wat uit. Ik had een parasiet, een te doorlaatbare darm, candida en te hoge PH .

Aan de slag en binnen 2 maanden was ik weer de Anita die mijn man van vroeger kende.

Het traject duurde 6 maanden we moesten eerst opruimen en daarna weer herstellen zodat de darm sterk genoeg is om te voorkomen dat ik weer last krijg. Namens mijn man en mij super blij dat ik jou tegen kwam 

45 jaar Stemmingswisselingen, slecht slapen ,nachtzweten, geen libido, hartkloppingen , angstig, spierpijn, depressief.

Aan de antidepressiva of ? Ik belde Angelien.

Bloed laten prikken hormonen getest en mijn ontlasting is ruim onderzocht allemaal in een laboratorium . Het was een behoorlijke investering maar ik had het er graag voor over.

Angelien vertelde mij over de relatie tussen darmbacteriën en depressieve gevoelens. Maar ook de invloed van hormonen vanaf begin van de over gang ook al menstrueerde ik nog iedere maand.

Mijn darm  aangepakt en daarna de darmbacteriën. Mijn leefstijl stap voor stap aangepakt. En bio-identieke hormonen opgestart.

Wat fijn  als je weer slaapt, wat fijn als je weer kunt genieten. Wat een fijne begeleiding,- wat een kennis en wat een drive heeft Angelien.

Angelien mijn dank is groot.

Vriendelijke groet 

Marga