Dat was toen

Vanuit de zorgsector en de z-verpleging rolde ik jaren geleden het bedrijfsleven in. Er volgden jaren van keihard werken in een bedrijfstak die me niet echt voldoening gaf. Ik holde mijzelf voorbij en miste waardevolle tijd met mijn twee lieve zonen. Had je me destijds ontmoet, dan had het zomaar kunnen gebeuren dat je me als volgt zou hebben omschreven: een harde werker, ongeduldig, een doorzetter en veeleisend. En ik kan niet ontkennen dat die omschrijving de waarheid dicht zou hebben benaderd.

Het roer om

De burn-out die me is overkomen heeft mij doen inzien dat het roer om moest. Ik ging namelijk al te lang voorbij aan wie ik óók ben: een inlevend persoon en iemand die het liefst anderen vooruit wil helpen! Dat besef was er al, maar er was een burn- out voor nodig om mijzelf weer terug te vinden en mijn leven anders in te gaan richten.

En dit is nu

Vanaf dat moment ben ik steeds een beetje meer het leven gaan leiden dat bij me past. Om te leren over hoe ik mezelf zowel lichamelijk als geestelijk in balans kan houden ben ik mij gaan verdiepen in wat voeding kan doen, en in de werking van hormonen. Ik volgde de opleidingen Voedingsdeskundige en Medische basiskennis en specialiseerde mij met de opleiding Trainer hormoonfactor. Ook ben ik stresscounselor Hormoon & orthomoleculair therapeut. En sinds ik ben gaan luisteren naar mezelf en mijn lichaam voel ik mij zoveel beter! Ik ervaar minder stress, meer ontspanning en ik ben simpelweg gelukkiger. Gelukkiger met mijzelf, mijn kinderen en mijn partner.

Anderen begeleiden naar een gezonder leven

Al deze kennis, samen met mijn eigen ervaringen, gebruik ik nu om ook andere mensen te begeleiden naar een gezonder en evenwichtiger leven. Nu ervaar ik wél die voldoening in mijn leven en ik help graag anderen om ook de juiste balans te vinden.

Ik help je graag op weg

Neem dus gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om een afspraak te maken voor een consult.

© 2020 Angelien van den Heuvel | Privacy | Contact