Selecteer een pagina

Persoonlijke intake

Het telefonisch kennismakingsgesprek gratis. In dit gesprek vertel  jij jouw klacht en wat jij graag zou willen.  Ik vertel wat ik voor je kan betekenen, hoe ik te werk ga en wat je van mij kunt verwachten.

Als we een intakegesprek inplannen, krijg je intakeformulieren toegestuurd waardoor ik veel informatie krijg over je huidige eet- en leefgewoonten, je gezondheids(verleden) en je stresslevel. Je krijgt een hormoonanalyse en een gezondheidscheck. Ook vraag ik je om een week lang een voedingsdagboek bij te houden. Hoe meer ik weet, des te beter ik kan adviseren op het gebied van voeding, beweging en stressvermindering.

Hormoonplan, voedings- en gezondheidsadvies

Aan de hand van de informatie die ik van heb ontvangen en gegevens zoals gewicht, maten en eventuele bloedwaardes, bepaal ik jouw hormoonwerking. We stellen de beginsituatie vast en bepalen een realistisch doel waaraan we de komende tijd gaan werken. Vervolgens krijg je van mij informatie op maat omtrent voeding en bewegen, en adviezen die je direct al thuis kunt toepassen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Tijdens onze vervolgafspraken bespreken we de voortgang. Wat gaat goed en waar heb je nog moeite mee? Zijn er vragen? Hoe kan ik je ondersteunen? Ik geef tips en adviezen die helpen om de veranderde gewoonten vol te houden. Want van een verandering een levensstijl maken, dat vergt tijd en inzet. Je bent al op de goede weg, maar samen lukt het beter.

Ik help graag om jouw hormonale systeem op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen zodat je beter in je vel zit. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om een afspraak te maken voor een consult.

 

© 2020 Angelien van den Heuvel | Privacy | Contact