Selecteer een pagina

Het reinigen van het lichaam

Nicotine, alcohol, medicijnen, geraffineerd voedsel. Het zijn allemaal stoffen die zich in het lichaam ophopen. Tijdens een detox worden deze (gif)stoffen uit jouw lichaam afgevoerd. Detoxen is goed voor de gezondheid. Het helpt bij overgewicht, heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand en is goed voor je uitstraling.

Het belang van een goede darmflora

Je darmen spelen een grote rol bij uw gezondheid en een gezonde darmflora is hierbij essentieel. Als uw spijsvertering niet gezond is, ben jij dat ook niet. Een gezonde darmflora is belangrijk voor:

✔  spijsvertering en de opname van voedingsstoffen
✔  goede stoelgang
✔  vermindering van slechte bacteriën
✔  versterken van het immuunsysteem.

Wat kan er misgaan in onze darmen?

Overtollig voedsel plakt vast aan de slijmachtige laag in de darmen. Doordat dit overtollig voedsel aan de darmwand plakt kunnen voedingsstoffen de darmwand niet bereiken en afvalstoffen kunnen niet terug de darm in om uitgescheiden te worden. Er ontstaat een broeiplek voor ongezonde bacteriën, schimmels en parasieten. Klachten die hierdoor kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld:

✔  vermoeidheid
✔  hoofdpijn
✔  candida
✔  overgewicht
✔  gewrichtspijn
✔  slecht slapen
✔  overactieve huid

Hoe houd ik mijn darmflora gezond?

Het eten van gezonde voeding is van het grootste belang om je darmflora gezond te houden. Daarnaast kun je overtollige stoffen verwijderen door je lichaam eens grondig van binnenuit te reinigen: detoxen. Dit doe je door een aangepast eetpatroon, sapvasten en/of het gebruik van darmspoelingen (klysma’s).

Hoe ziet zo’n detoxkuur eruit?

In het kort ziet een detoxkuur er als volgt uit:

1. Voorbereidingsfase (5 dagen)
Tijdens deze fase ga je jouw normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen.

2. Detoxfase (4-7 dagen)
De detoxfase bestaat uit sapvasten. Tijdens deze sapvastendagen kun je als je dit wenst uw darmen spoelen met gebruik van een klysmaset.

3. Opbouwfase (5 dagen)
In deze laatste fase bouwt je het (gezonde) voedingspatroon geleidelijk aan weer op.

Ondersteunende producten

Tijdens iedere fase van het detoxen maak je bij voorkeur gebruik van ondersteunende supplementen om de reiniging zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een kruidenformule, green kamut, chlorella, psyllium husk, probiotica en magnesiumsulfaat. Deze toevoegingen zorgen ervoor dat naast de groente- en fruitsappen het lichaam voldoende belangrijke mineralen, vitaminen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen binnenkrijgt. De darmspoelingen zorgen voor een maximale afvoer van de achtergebleven afvalresten.

Reinig lichaam én geest

Plan tijdens de detoxkuur ook voldoende tijd in voor jezelf. Bezoek een sauna, scrub je huid, ga op tijd naar bed, maak een wandeling in de natuur, beoefen yoga of mediteer. Zo reinig je niet alleen je spijsverteringsstelsel maar geef je je hele lichaam en geest een totale reset.

Help je darmflora een handje

Ik help je graag op weg naar een gezondere darmflora. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om een afspraak te maken voor een consult.

Voor een mooie start naar een gezonde leefstijl

We starten weer met de Detox!

Wanneer?
Nieuwe datum volgt nog…

Wat gaan we doen?

– We starten met een kleine intake en jij krijgt van mij de supplementen mee naar huis en een map waar alles in staat van A tot Z.
– Jij doet de detox gewoon thuis
– Jij zorgt voor tijd voor jezef en ik zorg voor de dagelijkse begeleiding, recepten, top supplementen, uitleg en natuurlijk de motivatie.

Hoelang duurt de Detox?

Detox met begeleiding, sapkuur, licht verteerbaar eten en
top supplementen: 15 dagen 
Kosten: € 199,00

Je mag met andere deelnemers in een app groep waarin ik adviezen geef, vragen beantwoord en waar de leden elkaar ondersteunen.

Je mag natuurlijk ook individueel deelnemen.

Wat klanten zeggen…

Het zit erop…was niet altijd even makkelijk, maar heel fijn om zo’n detox te doen. Voel me super!
Vandaag weer koffie gedronken en nu merk ik dat ik iets meer opvliegers krijg en me warmer voel. 
Ben 4.3 kg afgevallen, net niet de 69 kg aangetikt. We gaan lekker zo door. 
Bedankt Angelien voor je begeleiding. 

Anoniem

Ik ben 5 kg kwijt! 
Had nooit verwacht dat ik het zo goed zou volhouden, want toen ik zag dat je maag 3 x per dag mocht eten schrol ik wel een beetje. De eerste dagen waren vooral afkicken van slechte gewoontes zoals even een koekje of iets anders lekkers. Na een week werd die behoefte al veel minder. Het eten was lekker op een aantal producten na. 
Ik voel me heerlijk, de behoefte aan suiker is er niet meer. Ik wil deze leefstijl zeker gaan volhouden!

Anoniem

De detoxkuur is mij 100% meegevallen en zeker wat opgeleverd. Ik heb geen zin meer in koffie. Dat wil niet zeggen dat ik nooit geen koffie meer drink, maar zeker wel met mate. Ik hoopte 3 kilo af te vallen. Dit zijn er 4.8 kg geworden. Verder zweette ik snel, nu ook niet meer. Ook heb ik het idee dat mijn haarsturctuur is verbeterd. Niet zo droog meer. 
Al met al dus zeer tevreden en heb me voorgenomen dit 2x per jaar te herhalen. 

Anoniem

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Op 2 ons na 5 kg kwijt. Ik voel me minder opgeblazen. 
De eerste dagen waren echt heel zwaar, maar zeker de laatste 4 super gevoelt. 11 dagen geen maagzuur meer gehad, ook fijn. 
Al met al geweldig. Ga dit nu proberen vast te houden. 
Veel minder en gezonder. 

Anoniem

© 2020 Angelien van den Heuvel | Privacy | Contact